Garage- och förrådsdörrar av hög kvalitet

Utöver vanliga garageportar kan vi även erbjuda anpassade dörrar för garage. Sidodörrar kan monteras exempelvis bredvid garageporten och höjden kan anpassas för att linjera exakt med porten. Dörrar till garage går att få i samma stil som porten eller i helt egen design.

Kontakta oss för pris

018-16 11 50

info@upplandsporten.se

Garage- och förrådsdörrar

Sidodörrar som anpassas efter mått och design till din garageport ger en oslagbar kombination.

Dörren tillverkas helt efter dina önskemål och vid enkeldörrar är det vanligaste att man går på standardbredden 1000 mm och anpassar höjden efter antingen garageporten eller den öppning i väggen som tagits upp för gångdörr. Dörren kan beställas både som höger- eller vänsterhängd samt in- eller utåtgående. Väljer du en dörr i aluminium kan den lackeras i samma kulör som dörren och porten. Naturligtvis kan du även välja att bryta av med en annan kulör om så önskas.

Anpassade dörrar

Vi kan också erbjuda garage- och förrådsdörrar som pardörrar, eller som en helt anpassad specialdörr.

Leverantörer

Vi erbjuder dörrar från ledande leverantörer och erbjuder kunden en flexibel lösning.

Wisniowski

Wisniowski erbjuder kvalitativa garageportar och dörrar som kan anpassas till kundens unika förutsättningar. Wisniowski har drygt 25 år av kompetens i byggbranschen.

Edsbyporten

Edsbyporten har tillverkat garageportar och dörrar i sin fabrik i Edsbyn i över 60 år. En port eller dörr från Edsbyporten kommer med möjligheten till egen design.

Dieden-Ekodoor

Dieden-Ekodoor tillverkar vipp-, slag- och takskjutportar i sin fabrik i Broby. De använder till största del svenskt material och erbjuder kundanpassade lösningar.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.