Takskjutport – en smidig och praktisk garageport

En takskjutport öppnas vertikalt och löper sedan längs skenor i garagets innertak. Porten tar i princip ingen plats i öppet läge vilket gör porten till en praktisk lösning om utrymmet i garaget eller framför porten är begränsat.

Kontakta oss för pris

018-120 800

info@upplandsporten.se

Hur fungerar en takskjutport?

Takskjutporten består av ett antal sektioner som är sammankopplade och fästa i skenor som löper längs öppningen och upp i garagets innertak. Porten öppnas vertikalt och löper sedan längs skenorna som sitter i innertaket.

Genom att takskjutporten löper längs innertaket tar den minimalt med utrymme, både inne i garaget och utanför. Portens praktiska egenskaper har gjort den till det naturliga valet för många kunder när det blivit dags för byte av garageport.

Det vanligaste sättet att manövrera takskjutporten är att motorisera den. Garageporten öppnas då enkelt med ett tryck på fjärrkontrollen eller genom att ange kod på ett kodlås. Ett mycket bekvämt alternativ på en kall vinterdag.

En port även för trånga garage

Takskjutporten går att använda i trånga garage och spar utrymme jämfört med exempelvis slag- och vipportar. Eftersom porten öppnas rakt upp kan du ha din bil parkerad precis framför porten utan att riskera att porten skadar lacken.

Portarna finns även i ett nästan obegränsat utbud av storlekar vilket gör det enkelt vid byte av befintlig garageport då vi kan måttanpassa efter garagets förutsättningar.

Anpassa din takskjutport

Våra takskjutportar finns i en mängd designalternativ vilket gör att du kan få porten att passa husets och garagets stil eller låta den sticka ut.

Vi kan även lackera din port i vilken RAL-kulör du önskar. Hos oss är det enkelt och personligt.

Leverantörer

Vi erbjuder garageportar och dörrar från ledande leverantörer och erbjuder kunden en flexibel lösning.

Wisniowski

Wisniowski erbjuder kvalitativa garageportar och dörrar som kan anpassas till kundens unika förutsättningar. Wisniowski har drygt 25 år av kompetens i byggbranschen.

Edsbyporten

Edsbyporten har tillverkat garageportar och dörrar i sin fabrik i Edsbyn i över 60 år. En port eller dörr från Edsbyporten kommer med möjligheten till egen design.

Dieden-Ekodoor

Dieden-Ekodoor tillverkar vipp-, slag- och takskjutportar i sin fabrik i Broby. De använder till största del svenskt material och erbjuder kundanpassade lösningar.

Galleri

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.